Kontakt

E-mail:
pernille_sorensenblog@hotmail.com
bird silhouette on white background

16 thoughts on “Kontakt

 1. Hej Pernille :) har lige et spørgsmål, den hårfarve du har er rigtig flot, får du farvet dit hår ved frisøren? Knus

  • Hej Mette :-)
   Tusind tak!
   Nej jeg må indrømme, at jeg selv farver mit hår. Jeg bruger kun skyllefarve, da mit hår er meget skadet efter forskellige behandlinger. Jeg bruger skyllefarven fra L’oréal Casting Cremé Gloss, som hedder “550 Mahogany” :-)
   Tak fordi du læser med :-)
   Knus

 2. Hej Pernille :-) Eftersom jeg har forsøgt (og brugt laaang tid på) at læse og følge forskellige blogs (bl.a. nogle af dem der har vundet priser) må jeg sige at ingen af dem er ligeså interessante som din! Er 17 år og går selv meget op i træning og sund kost (desuden elsker jeg også peanutbutter – det bare godt på alt!) og derfor er alt hvad du skriver det rene guf for mig, og jeg glæder mig altid til at åbne bloggen og se hvilke lækre opskrifter og opslag du nu har lagt op.. Ros ros ros fra mig :-)

  • Hej Anna.
   Wauw, tusind tak for de rosende ord! Det går lige i hjertet på mig, når man får så fine ord med på vejen :-) Er super glad for, at jeg kan være med til at inspirere og underholde :-) Kender selv følelsen af at følge en blog, hvor man bare glader sig til at se nye indlæg – så det er helt fantastisk at høre, at jeg kan give andre den samme følelse! :-)
   Er rigtig glad for din besked og at du læser med!
   Fortsat god weekend, Anna :-)
   Knus Pernille

 3. Hej Pernille :) Faldt lige over din blog, og må indrømme at jeg stort set har fået læst alle dine indlæg igennem siden i fredags. Vildt inspirerende. Har netop selv fået lagt kostplan og vil gerne have smidt de overflødige kilo, og dine opskrifter ser bare for lækre ud! Plus alt det andet du skriver om – virkelig en af de bedste blog jeg har fulgt! Glæder mig allerede til næste indlæg :) Kæmpe ros herfra!
  Knus Sarah

  • Hej Sarah.
   Tusind tusind tak for din besked! Hvor er du bare sød og hvor er det skønt med al den ros ;-) Er så glad for, at du kan få noget ud af det jeg skriver :-)
   Tusind tak fordi du læser med – det betyder meget for mig.
   Knus Pernille

 4. Kære Pernille. Jeg vil bare lige sige tak for en utrolig god blog! Jeg har snart været alle dine lækre opskrifter igennem og i aften står den (igen) på sund pizza og til dessert den sundeste chokomousse (det er jo fredag ik ;) ) . Keep up the good work! Alt det bedste herfra :)

  • Hej Nicoline.
   Tusind tusind tak for de søde ord – det betyder meget for mig, at få al den positive energi med på vejen :-) Er rigtig glad for at du kan bruge bloggen og det jeg skriver til noget. Hvor er du bare sød! ;-)
   Ha’ en fortsat god fredag.
   Knus Pernille

 5. Hey Pernille.
  Er li faldet over din blog og har hurtigt kigget lidt igennem :) Fed blog med gode og inspirerende ting som jeg går op i. Glæder mig til at følge mere med ;) Har et spørgsmål til dit smukke udseende…:) Tegner el farver du selv dine øjenbryn?? Syns de er flotte med en flot form. Du vælger selvf selv om du vil svare på dette. Hep og tak for en fed blog!
  Mette

  • Hej Mette.
   Velkommen til :-) Tusind tak for de flotte ord om bloggen – og mit udseende ;-) Jeg er super glad for, at du læser med! – Fint at du fandt svaret ;-)
   Ha’ en god dag!
   Knus Pernille

 6. Hej Pernille :) Håber ikke, at folk allerede har spurgt om det, og at jeg bare ikke har kigget ordentligt efter! :b
  Hvor køber du dit skyr og (især) peanut butter?

  • Du er velkommen til at spørge løs ;-) Jeg køber næsten altid ind i Netto. Faktisk køber jeg kun peanut butter fra Netto, da jeg ikke kan lide ret mange andre varianter end den billige de har i Netto ;-)
   Knus Pernille

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s