Om

Velkommen,

Mit navn er Pernille, jeg er 22 år gammel og kommer fra Aalborg, hvor jeg er i gang med at færdiggøre min professionsbachelor som sygeplejerske.
Jeg bor sammen med min kæreste gennem 5 år, Anders, i vores lille lejlighed i Aalborg centrum.
Denne blog er startet på opfordring af min kæreste, som en dag spurgte mig, hvorfor jeg ikke startede min egen blog, når jeg nu havde så mange ideer og alligevel brugte så lang tid på at læse andres blogs ;-) Derfor vil jeg give det en chance, og så må vi jo se, hvordan det kommer til at udarte sig :-)

At last er en livsstilsblog, som hovedsageligt handler om kost og ernæring. Jeg lagde selv min kost om i august 2012, hvilket resulterede i både vægttab og fornyet energi :-). Jeg er ikke ernæringsekspert og jeg har ingen uddannelse i diætetik. Alt hvad jeg skriver er inspireret af min igangværende uddannelse som sygeplejerske, hvor vi har undervisning i ernæring, samt en personlig interesse for emnet.
Ud over kost og ernæring handler bloggen om mode- og skønhedstips, fitnessinspiration, indretningsideer og alt andet mellem himmel og jord, som jeg har på hjertet.

Et stort tak skal lyde herfra, til alle jer, som allerede støtter op om bloggen – det betyder meget for mig, at der er så mange, som har lyst til at læse og se hvad jeg poster :-)

I er meget velkomne til at smide en kommentar, eller kontakte mig privat pr. mail (Kontakt) – jeg svarer tilbage på alt :)

12 thoughts on “Om

 1. Hvilken effekt har du haft efter du har lagt din kost om? Det kunne være fedt med et indlæg der havde fokus på, hvilken gavn du har haft af det.

 2. Jeg har lige læst hele din blog igennem, og den er virkelig fed! Jeg bliver super inspireret! Keep up the good work! :-)

  • Hej Anna, og velkommen til :-) Tusind tak for de pæne ord om bloggen – det er positive personer som dig, der giver mig lyst til at fortsætte! :-)
   Fortsat god dag :-)
   Knus Pernille

 3. Hvor er jeg glad for helt tilfældigt at have snublet over din blog! Den indeholder alt det, jeg leder efter, og de lækre opskrifter skal helt klart afprøves! Bliv endelig ved, Pernille :D Fantastisk inspiration!

 4. Hej Pernille :-)

  Ros til dig – Hyggeligt at kigge, læse og se hvor meget din blog har udviklet sig :-) Og stort tillykke at du har tabt 10.kg – det kan ses og man har det bedre, når man har det godt med sig selv :-)

  Jeg er begyndt at læse blogs, for at inspirere mig på mange forskellige måder, det er hyggeligt at starte dagen på arbejde og læse hvad de andre vil dele med “resten” af verden :-)

  Jeg kommer selv fra Grønland, går meget op i at træne og spise fornuftigt, det ikke altid jeg har mulighed for at købe grønt, men jeg prøver så godt jeg kan :-) og vil tabe mig 5 kilo (ikke fordi jeg er tyk) men vil gerne stramme mig op :-) Så jeg synes det er dejligt at få inspiration fra jer som deler så meget på jeres blogs skønt :-)

  Jeg vil følge med på din blogs frem over :-)

  Ha’ en rigtig god dag – og glæder mig til at høre fra dig :-)

  Knus
  Heidi

  • Hej Heidi :-)
   Tusind tak for den skønne besked – det var dejligt at komme hjem til efter en lang dag på arbejdet ;-) Jeg er rigtig glad for, at du har lyst til at følge med frem over – det betyder meget for mig!
   Håber du får en fortsat god dag.
   Knus Pernille

  • Tusind tak – det var vel nok sødt skrevet! :-)
   Ja, det spørger jeg også mig selv om nogle gange ;-) tror det var tilfældighederne som gjorde, at det blev sygeplejerskeuddannelsen jeg sprang på i stedet (det kunne jeg også læse i Aalborg, hvorimod jeg skulle til Århus og læse Ernæring og Sundhed) :-) Men jeg har planer om at læse videre, når jeg er færdig som sygeplejerske :-)
   Tak for din besked, og tak fordi du læser med :-)
   Knus Pernille

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s