Bagte rodfrugter

Det kan ofte være svært at finde på tilbehør til sit kød, så derfor kommer der her lidt inspiration. Aftensmaden kommer for mit vedkommende til at bestå af et par fiskefrikadeller med tilhørende bagte rodfrugter. Kæresten hopper med på de bagte rodfrugter, men vil hellere have tykstegsbøf dertil – heldigvis passer denne side-dish til det meste kød, så alle bliver tilfredse (vi spiser også ofte kylling hertil) ;-).
Billederne er fra før rodfrugterne havde været i ovnen.

Ingredienser (til 2 personer):

  • 160 gram kartofler
  • 170 gram rødbeder
  • 145 gram gulerødder
  • 1 spsk. sesamfrø
  • Lidt salt og peber

Fremgangsmåde:

  • Skræl alle rodfrugterne og skær dem i tern (både, skiver, stænger – what so ever).
  • Fordel rodfrugterne på bagepapir og drys sesamfrø, salt og peber på.
  • Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

DSCF6483
DSCF6484
DSCF6486

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s