Sprøde salatruller

Her kommer lige en lille idé til, hvordan man kan lave en anderledes snack, når den lille sult melder sig :-) Blandingen af den sprøde og knasende salat, den cremede æggesalat og den bløde avocado gør denne snack superlækker :-) Og så ser de rigtig friske og flotte ud, synes jeg :-)
Som bonus, så er denne snack også fyldt med protein pga. den fantastiske hjemmerørte æggesalat. I de 100 gram  æggesalat som bruges i disse ruller, får man nemlig et proteinindhold på ca. 24 gram.
DSCF6281
DSCF6283
DSCF6287
DSCF6288
DSCF6291
DSCF6292
DSCF6294

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

  • Skær en del af det “hårde” stykke af bunden af hvert salatblad, så de bliver mere fleksible.
  • Skyld salatbladene og kom 50 gram æggesalat og halvdelen af avocadoen i hvert af salatbladene (hvis ikke man kan lide avocado, kan man i stedet bruge agurk, peberfrugt eller lignende).
  • Rul forsigtigt salatbladene sammen om fyldet og skær enderne af, så fyldet kommer til syne. Man kan med fordel sætte en tandstik gennem rullerne, for at holde bedre sammen på det hele.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s