Gulerodsboller uden mel

Her kommer lige en superlækker opskrift på nogle gulerodsboller helt uden mel :-) Jeg har prøvet mig frem over flere omgange med denne opskrift, for at få det bedste resultat – og det har jeg fundet nu! De blev rigtig lækre, lette og svampede, og kan sagtens spises uden noget på :-) Ellers er de supergode at bruge som sandwichbrød eller som et sundt alternativ til burgerboller. Og så er de meget nemme og hurtige at lave! :-)

Ingredienser (ca. 6 stk):

  • 2 små gulerødder
  • 2 æg
  • 1 spsk. smeltet smør
  • 2 spsk. solsikkekerner
  • 2 spsk. hørfrø
  • 2 håndfulde mandler
  • ½ tsk. salt

Fremgangsmåde:

  • Før du går i gang skal du tænde ovnen på 175 grader.
  • Kom alle ingredienserne i en blender og blend indtil det hænger godt sammen. Dejen bliver ikke som en almindelig dej, men mere en våd masse.
  • Læg 6 klatter dej på et stykke bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter. Efter 15 min, kan man med fordel vende gulerodsbollerne med en palet, så man sikrer gennembagning.

DSCF5803
DSCF5805
DSCF5807
DSCF5813
DSCF5814
DSCF5865
DSCF5869

One thought on “Gulerodsboller uden mel

  1. Pingback: Gulerodsboller uden mel | hchager

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s