Hjemmerørt æggesalat

Min frokost består i dag af en hjemmerørt æggesalat samt 2 skiver Wasa Delikatess knækbrød. Denne æggesalat er super lækker og cremet og meget nem at lave! Det bliver ikke værre af, at den ud over at være både fedtfattig og kulhydratfattig, er fyldt med protein :-) Det er noget vi kan li’!
1354618516072

Fremgangsmåde:
Kog 4 æg.
Pil dem og skær dem i små tern.
Bland 150 gram hytteost (1,5 %) med lidt purløg og 1 tsk. karry.
Vend æggene i hytteosten og smag til med salt og peber.

Ved at bruge hytteost frem for f.eks. mayonaise, nedbringes fedtindholdet og dermed også kalorieindholdet.

Fortsat god dag! :-)

2 thoughts on “Hjemmerørt æggesalat

  1. Jeg har forsøgt at lave tunmousse.
    Jeg erstattede æg med tun og undlod kayrry og brugte istedet
    citronsaft. Det blev et hit.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s